Ben je op zoek naar een goedkope e bike?

Ben je op zoek naar een goedkope e bike?

5 augustus 2019 Simon 0

Stel je moet vaak afstanden afleggen die net iets te lang zijn om met de fiets te doen, en weer te kort om de auto te pakken, omdat dat eigenlijk zonde is. Dan is er altijd nog een derde optie. Ga op zoek naar een goedkope e bike en kies daarvoor! Je hebt misschien niet veel geld voor een e bike, dus er is er vast wel een te vinden met korting of gewoon eentje die in je budget past. Ga eventjes op zoek en misschien vind jij wel de perfecte goedkope e bike. Je wilt immers geen geld verspillen door iedere keer maar weer de auto te pakken, maar als je gewoon wilt fietsen is dat net weer iets te ver. Dan is dit dus een goede middenweg.

Dus op zoek naar een goedkope e bike

Of je nu in de winkel op zoek gaat of even online, kies nooit het eerste wat je tegenkomt, want als je eventjes verder kijkt kom je misschien wel iets tegen wat goedkoper is of gewoon beter bij jou past. Dus kijk goed als je op zoek bent naar een goedkope e bike, want de eerste die je ziet is misschien niet de perfecte match voor jou. Je hoeft natuurlijk niet wekenlang alles te vergelijken, maar maak ook geen overhaaste beslissingen als er nog veel meer is om uit te kiezen.

En dan heb je er een!

En als je dan eenmaal de perfecte fiets gevonden hebt kan je hem ook gaan gebruiken, dat is natuurlijk ook hartstikke leuk. Je hebt nu niet alleen iets gekocht waarmee je makkelijk op je bestemming komt, maar je bent ook nog eens gezond bezig. Het is dan wel een goedkope e bike, maar het is alsnog een fiets. Je moet immers wel trappen. Je krijgt wat beweging, en het is dus ook beter dan in de auto te zitten. Niet alleen voor jezelf, maar ook voor het milieu. En zo heb je ook nog eens veel minder kans om ergens vast te blijven staan, terwijl er in de auto best regelmatig file is. Goed bezig dus!

Je raakt vanzelf gewend

Misschien pak je af en toe nog uit gewoonte je autosleutels op, maar je raakt er vanzelf wel aan gewend om de fiets te pakken in plaats van de auto. Vast al wel sneller dan je misschien denkt. Na een paar keer wordt het langzamerhand gewoonte, en grijp je eerder naar de fietssleutels dan de autosleutels. Vergeet alleen niet je fiets op te laden natuurlijk! Anders moet je alsnog heel hard trappen!

Leave a Reply: