Bijzondere life hacks met een Bosch boormachine

life-hacks-bosch-boormachine-300x169

Bijzondere life hacks met een Bosch boormachine

1 oktober 2018 Simon 0

Vrijwel ieder huishouden heeft ergens een boormachine slingeren. Over het algemeen worden boormachines gebruikt voor de kleine tot middelgrote klusjes in en rond het huis. Denk bijvoorbeeld aan het in elkaar zetten van diverse meubels, het ophangen van een kastje of het uit elkaar halen van spullen. Een boormachine is naast de schroevendraaier een stuk gereedschap dat veelvuldig ingezet wordt. Ik weet echter een paar life hacks met een Bosch boormachine (of beter gezegd de Bosch accuboormachine)waar jij versteld van zult staan! Je leven wordt nog een stukje makkelijker met deze bijzondere life hacks.

Hacks met conventionele opzetstukken

Er zijn vandaag de dag allerlei opzetstukken te koop voor een Bosch boormachine. Een paar van de life hacks maken gebruik van dit soort conventionele spullen. Uiteraard ken ik ook een paar hacks die wat minder gebruikelijk zijn. De eerste hacks met een Bosch boormachine gaan over schoonmaken en mengen. Heb je ergens roest of hardnekkig vuil? Het schoonpoetsen is een tijdrovende uitdaging. Die tijd besteed je vast en zeker liever aan andere dingen. Gebruik simpelweg een opzetstuk met staalborstel om alles binnen een mum van tijd schoon te krijgen! Je kunt deze hack ook op een andere manier inzetten. Vervang het opzetstuk bijvoorbeeld door een toiletborstel en je kan moeiteloos de WC schoonmaken!

Ben je druk aan het verven of werk je wel eens met beton? Dan moet je regelmatig deze vloeistoffen mengen. Je wil natuurlijk wel dat de verf een evenredige kleur heeft. Om beton te kunnen gieten moet je ook eerst mengen. Wanneer jij in het bezit bent van een Bosch boormachine met groot vermogen, dan kun je eenvoudig allerlei mengstaven, mengbladen en menggardes monteren op je machine. Je zet vervolgens de Bosch boormachine aan en je hoeft bijna niets meer te doen!

Onconventionele life hacks

De onconventionele hacks met een Bosch boormachine zijn stiekem veel leuker dan de conventionele hacks. Een boormachine is natuurlijk niet ontworpen om een WC schoon te poetsen met een toiletborstel. Dat maakt het echter niet minder leuk! De onconventionele hacks zijn allemaal tot stand gekomen uit verveling en luiheid. Moet je bijvoorbeeld een dik stuk touw maken van allerlei kleinere touwtjes? Prop alles in de Bosch boormachine en zet hem aan. Binnen een paar seconden heb je een stevig touw als resultaat. Moet je iets los draaien? Buig dan een ijzertje tot een stevige haak en doe deze in de Bosch boormachine. Doe het haakje om het voorwerp dat je los moet draaien en zet de machine aan. Zo simpel kan het zijn! Dezelfde lifehacks werken ook voor de Bosch multitool.

Leave a Reply: