Heerlijk de natuur in met Fietsverhuur Texel

FIETSVERHUUR TEXEL

Heerlijk de natuur in met Fietsverhuur Texel

2 oktober 2018 Simon 0

Waar denk je aan bij het eiland Texel? Juist: schapen, strand, vakantie, frisse zeelucht en uiteraard, fietsen. Texel is het fietseiland bij uitstek en niet zonder reden. Maar liefst 140 kilometer fietspaden ligt voor je klaar. Hierdoor heb je meer dan voldoende mogelijkheden om Texel op de fiets te verkennen. Het Landelijk Fietsplatform waardeerde het fietsknooppuntennetwerk met maar liefst 4 sterren.

Fietsverhuur Texel

Ga je het eiland bezoeken dan kan je uiteraard je eigen fiets meebrengen. Op de boot naar Texel is voldoende ruimte om je fiets veilig te stallen.  De prijs valt reuze mee: een enkeltje kost slechts vijf euro. Neem je je eigen fiets mee, dan hoef je geen tijd te wachten in de wachtrij bij de fietsverhuur op Texel. Ook weet je waar je op fietst.

Maar waarom zal je op vakantie moeilijk gaan doen en gaan zeulen met je fiets in de trein? Of martelen met een fietsendrager? De meeste toeristen hebben het gemak van fietsverhuur Texel al ontdekt. Reserveer je thuis een fiets dan ben je ervan verzekert dat deze bij aankomst op het eiland voor je klaar staat in Den Burg of De Koog. Grote groepen hebben het helemaal makkelijk, huur je meer dan acht fietsen dan worden deze bij je accommodatie gebracht en gehaald!

Elektrische fietsen huren voor nog meer comfort

Wie voor extra gemak gaat, neemt een elektrische fiets. Hiermee heb je altijd het gevoel wan wind in de rug. En dat is op Texel erg aangenaam, want op het eiland waait het immers altijd! Elektrische fietsen van Fietsverhuur Texel beschikken over een accu met voldoende capaciteit om in één dag het hele eiland rond te fietsen. Blijf je langer op Texel? Dan ontvang je een gratis oplader bij de fiets, zodat je ’s avonds in je hotel of huisje de accu weer kunt opladen. Zo kan je de volgende dag weer vol energie op pad!

Aanbevolen fietsroutes op Texel

Waar je op Texel ook gaat fietsen, er is overal genoeg te zien. Het gemakkelijkste is om de fietsknooppunten routes te fietsen, dan zie je praktisch het hele eiland. Onderweg tref je op de grote kruispunten de bekende ANWB-paddenstoelen, waar de fietsroutes mee aangegeven worden.

Fietsverhuur Texel geeft iedere huurder een kaart mee van het eiland, waar de leukste fietsroutes op vermeld staan. Deze routes brengen je langs de Waddenkust, door de duinen en langs de gezelligste dorpen op Texel, waar je onbezorgd op het terras kunt bijkomen.

Leave a Reply: