Een game monitor aanschaffen

Een game monitor aanschaffen

29 juli 2019 Simon 0

Mijn zoon heeft een aantal weken geleden aangegeven dat hij heel erg graag een monitor wil aanschaffen. Dit vanwege het gamen, dit gaat niet altijd fijn op zijn laptop. Het scherm is te klein waardoor hij de details mist, aldus zoonlief.

Een extra scherm is dus de bedoeling

Ten eerste instantie begreep ik niet eens wat hij met een monitor bedoelde. Na een korte uitleg begreep ik dat het een extra computerscherm is. Deze kan hij dan aansluiten op zijn laptop en dan wel alles bedienen via zijn laptop maar het beeld bekijken op de extra monitor. Mijn zoon vraagt eigenlijk nooit iets als het gaat om spullen. Het was dan ook erg fijn dat hij een keertje aanklopte met een vraag om iets aan te schaffen voor hem. Dit klinkt misschien een beetje gek hoor, ik vind het gewoon prettig dat hij weet altijd bij ons terecht te kunnen.

Mijn man heeft er meer verstand van

Al wilde ik direct achter de computer duiken om een monitor voor zoonlief te bestellen, wachtte ik braaf af tot mijn man thuiskwam van werk. Hij werkt dagelijks met computers dus het leek mij beter om eerst te wachten op zijn mening. Mijn man weet namelijk altijd precies welke merken je moet hebben en met een beetje geluk zelfs het type nummer. Het budget vond ik eigenlijk niet zo belangrijk, een keer mijn zoon verwennen vind ik ook erg leuk.

Mijn man had dezelfde gedachte

Mijn man kwam thuis van zijn werk en was ook stomverbaasd dat onze zoon dit had gevraagd. Direct dook hij achter de tablet en na 10 minuten hoorde ik mijn man mijn zoon roepen onder aan de trap. Mijn zoon kwam beneden en begroette mijn man met een dikke knuffel. Mijn man vertelde direct dat hij al een scherm had besteld, mijn zoon was door het dolle heen. Beide rende naar de computer en mijn man liet zien welke monitor hij had besteld. Mijn zoon was hier zo blij mee, ik kreeg ook nog een hele dikke knuffel. Al de volgende dag werd hij bezorgd, precies op het moment dat hij thuiskwam vanuit school. Al voordat ik getekend had voor ontvangst was de monitor al zowat uit de doos gehaald. Hij was er zo blij mee. Direct nam hij de monitor mee naar boven en sloot hem direct aan met het bijbestelde kabeltje. Na een kwartier zat hij al erg tevreden te gamen. Mijn moederhart bloeide op.

Leave a Reply: