Ook in je eigen tuin optimaal genieten van het mooie weer

loungeset

Ook in je eigen tuin optimaal genieten van het mooie weer

16 juli 2019 Simon 0

Er staan een prachtige zomer voor de deur en dat betekent dat we vooral gaan genieten van het buitenleven. Voor de tuin wordt een steeds populairder plek. De BBQ wordt aangestoken, het opblaaszwembad wordt opgezet en vrienden komen over de vloer om heerlijk te genieten van die lange zomeravonden. Maar is jouw tuin daar wel klaar voor of kan je stiekem wel wat nieuwe tuinmeubelen gebruiken? In dit blog een aantal prachtige loungesets die misschien wel in jouw tuin passen.

De Lyon loungeset 4-delig grijs

Dit is de luxe set zoals we hem kennen. Gemaakt van aluminium glas polyester wicker en deze set biedt maar liefst 5 zitplaatsen. Ideaal dus als er veel mensen over de vloer komen. De loungeset wordt geleverd met bijbehorende kussens. De bank kan het hele jaar door buiten blijven staan en is in principe bestand tegen alle weersomstandigheden. Op deze bank kom je helemaal tot rust en kan je volop genieten van die lange zomeravonden.

De Plaza lounge hoek set 3-delig wit

Op zoek naar een moderne variant van een loungeset? Dan zit je met deze plaza hoekbank helemaal goed. Deze hoekbank is ook gemaakt van aluminium polyester en ook voorzien van 5 zitplaatsen. De afwerking is alleen een stuk moderner en dat is wat deze hoekbank zo uniek maakt. De bank wordt geleverd met bijbehorende kussens en kan ook het hele jaar buiten blijven staan. Hij is onderhoudsvriendelijk en voorzien van een poedercoating waardoor hij tevens kras- en stootvast is.

De Danic loungeset 3-delig licht bruin

Vind je de hoekbanken iets te groot of heb je hier misschien wel helemaal niet de ruimte voor? Dan bestaan is deze set misschien wel iets voor jou. De Danic set is veel intiemer en bestaat maar uit twee stoelen en bijbehorende tafel. Deze set is gemaakt van aluminium wicker en heeft een prachtig verloopt waardoor de stoelen heerlijk zitten. Ze zijn prima verplaatsbaar en kunnen op iedere plek in de tuin staan.

De Duke loungeset 4-delig grijs

Niet zo fan van aluminium en meer op zoek naar een natuurlijk materiaal? Dan is deze Duke set misschien wel helemaal wat jij zoekt. Deze bank met bijbehorende tafel is gemaakt van teakhout en heeft daardoor een hele natuurlijk uitstraling. De bank is voorzien van 5 zitplaatsen en wordt geleverd met bijbehorende kussens. Deze set is gemaakt van top kwaliteit en is van de serie 4 Seasons outdoor. Dit betekent dat ook deze set het hele jaar door buiten kan blijven staan zonder enig verlies van de kwaliteit.

Leave a Reply: