Lekker ontspannen na een flinke wandeling

Baden

Lekker ontspannen na een flinke wandeling

23 oktober 2018 Simon 0

Als je deze herfst en winter naar buiten gaat, dan kan het zomaar zijn dat je koud en verregend weer thuis komt. Dat is helemaal niet erg, als je daarna maar lekker even kunt douchen of baden. En als echte interieur fan heb jij je badkamer natuurlijk prima in orde. Jouw badkamer is een fijne plek om te zijn. Geen koude tegels, maar fijne vloerverwarming. Een verwarmd rek voor je handdoeken en natuurlijk de fijnste douche die je je maar kunt wensen. Oké, het is even een investering, maar dan heb je ook wat. Want je badkamer verbouwen en dus verbeteren, geeft in veel gevallen ook nog eens meerwaarde aan je koophuis!
Baden

Verbeter je badkamer

In een bestaand huis, zit over het algemeen al een badkamer. Maar als jij net de trotse nieuwe eigenaar van dat huis bent, dan kan het zomaar zijn dat je vindt dat de badkamer toe is aan een update. Dit hoeft helemaal niet te zeggen dat je de complete badkamer met slopen en opnieuw moet laten bouwen, nee, dat kan ook een stuk goedkoper. Kies er eens voor om de voegen opnieuw te behandelen met voegenwit of voegengrijs. Zo ben je direct van de zeepresten af. Ook kun je een mooie badmat neerleggen en de kleur van je handdoeken daarin laten terugkomen. Een grote plant op een verloren randje doet ook wonderen. En vergeet niet om de spiegel een keer te vervangen. Voila, een nieuwe badkamer, voor een leuk budget.

Vernieuw je badkamer

Een badkamer kan een waardevermeerdering zijn als je ‘m net hebt geïnstalleerd. Maar een badkamer uit de jaren ’80 is echt wel een keer aan vervanging toe. Kies voor grote tegels in een lichte kleur en zorg natuurlijk dat er vloerverwarming wordt aangelegd. Dát is een echte luxe! Op de wanden kun je kiezen voor dezelfde tegels of juist kleinere tegels met een accentkleur. Zeker wanneer je van plan bent om, op termijn, je huis te verkopen, doe je er goed aan om de badkamer wat neutraal te houden. Ga je voor je droombadkamer? Pak dan flink uit!

Ontspanning in je extra luxe badkamer

Als je echt geniet van badderen en douchen, dan kun je er nog een tandje bijschroeven. Kies dan voor een regendouche of voor een douche met jets van de zijkant. En natuurlijk ga je dan voor een bubbelbad. Niets zo fijn voor je spieren als lekker in het warme water liggen bubbelen! Zeker wanneer je zwaar fysiek werk doet, kun je deze luxe wel goed gebruiken!

Leave a Reply: