Nubikk schoenen

Nubikk schoenen

24 oktober 2018 Simon 0

CHIQUE kleding

Afgelopen week ben ik bij ontzettend veel werkfeestjes en vergaderingen geweest. Het is daarom altijd van belang dat je netjes gekleed komt. Doorgaans draag ik altijd een pak met uitsluitend nette schoenen. Het is daarbij ook lang geleden dat ik sneakers aan heb gehad.

pijn

Op een gegeven moment begonnen mijn voeten te protesteren. Overal blaren, rode striemen en vooral ongelooflijke pijn. Dit zette mij toch aan het denken over mijn huidige schoenen. Was het materiaal niet goed? Zaten ze te strak en moesten ze een maat groter? Of ligt het gewoon aan mij?

nieuwe schoenen

Een maand later ging ik naar de stad voor nieuwe schoenen, want goede schoenen had ik nu niet meer. In de eerste winkel waar ik kwam, hadden ze hele goede schoenen, maar die waren veel te duur. Door mijn studentenleventje kan ik me niet veel veroorloven en moest ik deze schoenen maar laten varen. De winkel daarop had veel soorten schoenen, maar hadden mijn schoenmaat niet meer voor het soort schoenen wat ik wilde: comfortabele werkschoenen! Ik gaf de moed op en ging maar weer naar huis…

Eenmaal thuisgekomen, warm en wel onder een deken met een biertje in de ene hand, ging ik achter mijn laptop. Op wonderbaarlijke wijze kwam ik via een advertentie op mijn huidige webpagina terecht bij VanArendonk. Het leek wel mijn lotsbestemming; nou ja, van schoenen dan. De schoenen zagen er comfortabel en trendy uit. De prijs was acceptabel, er was een groot aanbod aan schoenmaten, keuze was mogelijk voor smalle en brede voeten en als kers op de taart waren er ook nog eens nette herenschoenen.

Die dag leek ik de wind in de rug te hebben: Mijn schoenmaat zat erbij, de schoenen waren voor zowel werk als dagelijks leven geschikt en de schoenen waren ook nog eens in de aanbieding! De Nubikk schoenen, want zo heet dit merk, is vanaf nu mijn favoriet. Ik kan gewoon niet meer zonder!

waarom je deze schoenen moet kopen

Dit merk raad ik je van harte aan, omdat het soepel en stijlvol ten top is. Het mag dan wel niet het bekendste merk zijn in de schoenenbranche, maar laat je daardoor niet weerhouden! De herfst is daarvoor tenslotte toch een ideale maand en de koudere weersomstandigheden bieden daarbij een goede gelegenheid om deze schoenen te showen! Hierbij is mijn persoonlijke advies aan jou: zoek de perfecte herenschoenen die ‘cool’ ogen vanbuiten en zacht en warm voelen van binnen.

Leave a Reply: