De perfecte verlichting voor op het plafond

De perfecte verlichting voor op het plafond

31 december 2019 Simon 0

Het plafond, hoogstwaarschijnlijk heb je hem eens geverfd, maar verder doe je er eigenlijk niets mee. Zo kun je denken dat het plafond nergens voor kan dienen, maar kun je er ook iets van maken. Met een beetje inspiratie, kluswerk en motivatie, maak je zo iets moois van je plafond. Een plafond is namelijk de perfecte plek om je verlichting op te hangen. Niks staat in de weg, waardoor je vanuit dit punt een gehele kamer kunt verlichten. Wat is nu de perfecte verlichting voor aan je plafond? We vertellen het je graag!

Een plafonnière, de simpele variant van plafondverlichting

Wanneer je liever niet al te moeilijk wilt doen, is een plafonniere een ideale keuze om je kamer te verlichten. Zo sluit je de plafonnière aan op één bepaald lichtpunt, waar je een plafonnière naar keuze kunt bevestigen. Zo zijn er verschillende soorten lichtbollen, maar kun  je ook kiezen voor een uniek design. Kies bijvoorbeeld voor een plafondlamp met verschillende richtingen waar het licht naar toe schijnt. Plaats hier vervolgens een aantal bolletjes in, en je hebt verlichting!

Inbouwspots voor in het plafond

Wanneer je bereid bent om er echt iets moois van te maken en wilt beschikken over voldoende licht, is het misschien goed om eens te kijken naar inbouwspots. Inbouwspots zijn te bevestigen in het plafond, waardoor je over verschillende kleinere lichtpunten beschikt. 

Het is wel even goed om te weten hoe je de inbouwspots het beste kunt bevestigen. Wanneer je beschikt over een gipswand als plafond, zijn inbouwspots perfect te bevestigen. Zaag een gat in het plafond, waardoor je met iets wat kracht de inbouwspots in het gat kunt krijgen. Zoek vervolgens naar een stroompunt, waardoor je de verschillende inbouwspots kunt koppelen. Vervolgens beschik je over de juiste inbouwspots, die de beste verlichting kunnen bieden in je kamer!

Inbouw- en opbouwspots bij ledinbouwspotsled.nl

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om voor spots te kiezen, is het goed om te weten wat voor soort spots je nodig hebt. Ledinbouwspotsled.nl helpt jou bij het kiezen van de juiste spots, om deze vervolgens in een aantal verschillende stappen te kunnen bevestigen.

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je geen inbouwspots kunt plaatsen in het plafond. Zo kan het voorkomen dat het plafond te dik i, of dat er elektra/gas door het plafond loopt. Wanneer dit het geval is, kun je kiezen voor opbouwspots. Deze led opbouwspots plaats je op het plafond, ten opzichte van de inbouwspots, die daadwerkelijk in het plafond bevestigd worden. Op https://www.ledinbouwspotsleds.nl/led-opbouwspots/ vind je de beste tips en lees je direct hoe jij de led opbouwspots kunt bevestigen. Succes!

Leave a Reply: