Een mooi terrasje in eigen tuin!

hillhouttuinhout.nl

Een mooi terrasje in eigen tuin!

15 oktober 2018 Simon 0

Ik ben een liefhebber van buiten zijn. Niets gaat boven heerlijk genieten van een bak koffie met een ontbijtje in de open buitenlucht. Ik ben altijd op zoek gegaan naar de leukste terrasjes in de stad waar ik plaats kon nemen en een middagje heerlijk voor mij uit kijken en genieten van een bakje koffie of thee en de mensen om mij heen. Nu dacht ik bij mijzelf, wat zou het zijn als ik nu een terrasje thuis had in de voortuin of achtertuin.

Een eigen terras

Ik ben gaan kijken naar verschillende soorten terrasjes voor in de tuin. Ik kwam erachter dat ik een houten terras wel het mooiste vind dus kwam ik terecht bij hillhouttuinhout.nl. Zij hebben prachtige houten terrasjes van zeer mooie kwaliteit. Ik ben eerst de website afgegaan opzoek naar een mooi terras. Ik kwam zeker wat dingen tegen waarvan ik dacht dat het wel in mijn tuin zou passen. Maar ik ben er nog niet heel zeker van en wil het graag visueel voor mij zien.

Op bezoek bij hillhouttuinhout.nl

Om een beter beeld te krijgen van de verschillende terrasjes ben ik op bezoek gegaan bij de fysieke winkel en opslag van hillhouttuinhout.nl. Hier kon ik veel verschillende producten voor mij zien en heb ik een terras gevonden waar ik heel blij van werd. Het hillhouttuinhout terras is van hoogwaardige kwaliteit en wordt in verschillende formaten aangeboden dus heb ik besloten om 1 voor in de voortuin en 1 voor in de achtertuin te bestellen. Dat geeft wel een leuk effect aan het huis en heb je genoeg zitplaatsen in je tuin. Bijna al het hillhouttuinhout houtwerk is gekeurd en onderhevig aan strenge controles. Dit stukje kwaliteit zorgt ervoor dat het terras zeer lang mee kan gaan.

Van 1 terras in de stad naar 2 terrasjes om je huis.

De heren en dames bij hillhouttuinhout.nl waren echt super behulpzaam en hielpen mij met het bepalen van de formaten van de twee terrasjes. Zij konden de materialen zelfs dezelfde week nog leveren. De terrasjes heb ik toen de week erna zelf weten te plaatsen zonder al te veel moeite. Dit kwam doordat de terrassen precies pasten door het mooie maatwerk. Nu kan ik heerlijk genieten van een lekkere bak koffie met ontbijt in de ochtend op mijn eigen terrasje.

Heeft u ook een leuk terras of tips voor een leuk terras? Stuur mij een berichtje via het contactformulier met de tip of een mooie foto van het terras!

Leave a Reply: