Werken in je werkoverall op het groene erf

werkoverall

Werken in je werkoverall op het groene erf

21 december 2018 Simon 0

Werkoveralls heb je in verschillende soorten, maten en kleuren. Dit zorgt ervoor dat je altijd de juiste werkoverall voor uw bedrijf kan vinden.

Soorten werkoveralls

Werkoveralls zijn er in verschillende soorten. Je hebt bijvoorbeeld de industrie werkoverall, de reflecterende werkoverall en de brandvertragende overall. Binnen de verschillende soorten overalls is er een ruim assortiment. Dit zorgt ervoor dat de juiste overall voor binnen uw bedrijf altijd gevonden zal worden.

Er zijn binnen de verschillende soorten overalls ook verschillende klassen die de mate van veiligheid aantonen. Binnen bepaalde bedrijven is het hebben van werkkleding met een bepaalde klasse verplicht. Het is hierdoor dus belangrijk om de gestelde eisen te weten voordat u bepaald om een bepaalde overall aan te schaffen.

Waarom een werkoverall

Een werkoverall is een erg handig beschermingsmiddel. Het is een kledingstuk dat erg handig is in gebruik aangezien je het in verschillende situaties kan gebruiken.

De industrie werkoverall is een werkoverall die vaak aangeschaft word als het werk dat verricht wordt geen werk is waarbij het verplicht is maar ervoor gezorgd wordt dat de werknemer wel goed beschermd is voor eventuele gevaren. Een werkoverall is makkelijk aan en uit te trekken dit zorgt ervoor dat je kleding schoon en onbeschadigd blijft en dat het niet een heel karwei is om een overall aan te trekken.

Reflecterende werkoverall

De reflecterende overall heeft nog weer een aantal voordelen ten opzichte van de overige overall. Dit is namelijk dat deze niet alleen een beschermende werking heeft. Ook omdat dit ervoor zorgt de deze persoon goed zichtbaar is. Deze is ook goed zichtbaar in het donker ook zorgt dit ervoor dat ongeacht de weersomstandigheden de persoon met deze overall altijd goed te zien valt.

De reflecterende overall heb je ook in verschillende klassen. Je hebt bij bepaalde bedrijfstakken bepaalde eisen waar je aan moet voldoen. Dit zorgt ervoor dat er per bedrijf gekeken moet worden naar de eisen en op basis hiervan moet bepaald worden welke klasse het beste binnen het bedrijf past en welke er minimaal aangeschaft moet worden. De klassen hierbinnen geven de mate van reflectie aan.

Klasse 1 heeft minder reflecterend materiaal dan klasse 3. De klassen hebben ook hun eigen certificering die ervoor zorgt dat je relatief makkelijk kan zien welke klasse overall binnen jou bedrijf aan de minimale eisen voldoet.

Leave a Reply: